Björneborgsvägen 1592 66160 Långåminne Puh. 050 527 6465

Treson Teak

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Olen kiinnostunut remontista
Olen kiinnostunut rakentamisesta
Olen kiinnostunut tilkkikansista tai -sisustuksesta
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Treson Teak Ltd Ab Oy
Björneborgsvägen 1592
66160 Långåminne

Y-tunnus: 18996977
Puh: 050 527 6465

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Treson Teak Ltd Ab Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Remontti edessä Vaasan seudulla?

Kaipaatpa sitten pihan muokkausta uuteen kukoistukseen, tai vuotavan katon korjausta, Treson Bygg tekee remontin rivakasti ja kustannustehokkaasti. Remontoimme Pohjanmaalla sekä saaristossa Vaasan seudulla. Monipuolinen kalustomme ja osaamisemme mahdollistavat onnistuneen lopputuloksen haastavimmissakin kohteissa.

Treson Teak Remontointi

Tilaa remontti ammattilaisilta, niin saat varmasti juuri sen mitä tilaat. Kysy tarjousta urakasta!

Rakennamme myös uudiskohteet ja valmistamme ja asennamme tiikkikansia ja -sisustuksia veneisiin.