Byggarbeten vid kusten & teakbeklädnader för båtar

Du minns väl hushållsavdraget!

Visste du att du kan få hushållsavdrag med upp till 2 400 euro på utgifterna för reparationer som du har låtit utföra hemma eller i din fritidsbostad? Äkta makar kan få avdrag med sammanlagt 4 800 euro. Läs mer om hushållsavdrag på Skatteförvaltningens webbplats

Byggfirman Treson Bygg betjänar i Vasaregionen

Treson Bygg erbjuder mångsidiga renoverings- och byggtjänster. Vi bygger och monterar även teakdäck och -inredningar för båtar. Företaget verkar från Malax, men vi betjänar kunder inom ett vidsträckt område i Österbotten. Av oss kan du beställa såväl reparationer av tak på egnahemshus som resning av stugor i skärgården. Våra yrkesmän utför alla arbeten med rejäl utrustning och alltid inom avtalade tidsscheman. Läs mer om våra tjänster, bekanta dig med våra bilder och kontakta oss!

Treson Bygg är en expanderande sektion av Treson Teak Ltd Ab Oy

Byggfirman Treson Bygg är den nyaste och största grenen av familjeföretaget Treson Ab i Malax. Treason Ab grundades 2004, men företagets namn ändrades efter några år till Treson Teak Ltd genom att verksamheten blev internationell. Företaget producerar, sågar och importerar teakvirke från Indien och tillverkar produkter av teak i Finland för båtindustrin.

Vi betjänar på finska och svenska.

Tveka inte att kontakta oss!

Fråga mer om våra tjänster eller lämna en offertförfrågan. Vi återkommer till saken så fort som möjligt.

Jag är intresserad av:

Renovering
Byggande
Teakdäck eller -inredningar

Berätta om oss för dina vänner