Björneborgsvägen 1592 66160 Långåminne Puh. 050 527 6465

Treson Teak

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Olen kiinnostunut remontista
Olen kiinnostunut rakentamisesta
Olen kiinnostunut tilkkikansista tai -sisustuksesta
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Treson Teak Ltd Ab Oy
Björneborgsvägen 1592
66160 Långåminne

Y-tunnus: 18996977
Puh: 050 527 6465

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Treson Teak Ltd Ab Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Treson Teak Ltd Ab Oy palvelee Maalahdesta käsin

Tarjoamme remontti- ja rakennuspalveluja Pohjanmaalla sekä valmistamme veneenkansia ja -sisustuksia tiikistä. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

TRESON BYGG &
TRESON TEAK LTD AB OY
Björneborgsvägen 1592
66160 Långåminne
Finland

Puh. 050 527 6465
info@tresonbygg.fi
Fax. +358 63341234

Y-tunnus: 1899697-7

Ulf Holm
Toimitusjohtaja
050 527 6465

Ronny Eriksson
Myyntipäällikkö
0400 314 740